Двом мотоциклістам за хабар поліцейським загрожує по чотири роки за ґратами

Двом мотоциклістам за хабар поліцейським загрожує по чотири роки за ґратами

У вівторок, 2 травня, на Волині двоє п'яних мотоциклістів хотіли відкупитися від правоохоронців хабарем. Нині водіям загрожує до 4 років позбавлення волі. 

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині. 

Перший випадок стався у Крижівці Луцького району.

«На вул. Центральній поліцейські зупинили мотоцикл «Вайпер» під керуванням 29-річного жителя села Суськ, який був без шолому. Також було встановлено, що водій не має прав керування, страхового полісу, а також перебуває з ознаками алкогольного сп’яніння. Замість того, аби пройти тест на стан сп’яніння, керманич запропонував правоохоронцям альтернативу - вирішити питання на місці», - розповіли у дописі. 

Також, цього ж дня, близько 14 години у селі Шклинь поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху мопед «Хонда», яким керував 57-річний мешканець Бережанки.

«Спілкуючись з керманичем, правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Аби вони не складали адміністративний протокол, водій запропонував їм гроші. Факт було задукоментовано на нагрудну боді-камеру. На місці події працювала слідчо-оперативна група», - додали поліцейські. 

За обома фактами слідство внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України. Максимально санкція статті передбачає до 4 років ув’язнення.

Читайте також: 

Можливо зацікавить