Екс-зірку «Динамо», який зрікся своїх дітей, шукатиме Інтерпол?

Екс-зірку «Динамо», який зрікся своїх дітей, шукатиме Інтерпол?

Колишній нападник Динамо Браун Ідейє може отримати проблеми з законом.

У 2016 році киянка Яна Волощенко заявила, що виховує двох дітей від нігерійського екс-форварда «Динамо» Брауна Ідейє. Втім сам футболіст у нещодавньому інтерв'ю заперечив будь-який зв'язок з жінкою. Яна не змусила на себе чекати з реакцією, передає Спорт24.

«Ідейє назвав мене шантажисткою та відмовився від дітей? Його слова – повна брехня! Це вже не питання аліментів, а питання моєї репутації та репутації моїх дітей. Мені смішно і водночас страшно від цієї ситуації. Вона стосується дітей, і Браун, як нормальний чоловік, міг вийти на зв'язок і закрити питання, а не влаштовувати цирк.

«Краще б він узагалі мовчав. Своїми словами він сам собі копає могилу».

Краще б він узагалі мовчав. Своїми словами він сам собі копає могилу. У нього є тільки слова, а в мене факти. Я доведу справу до кінця! В Україні є адвокат Тетяна Кравцова, яка займалася моєю справою у 2016 році. На цю тему є багато статей та інтерв'ю. Також я готова надати виписки з його платежів аліментів.

В Україні на Брауна відкрито кримінальну справу за несплату аліментів. Тепер мої адвокати підготували належні документи і звернулися до Інтерполу, щоб вони видали ордер на його арешт. Його мають заарештувати й екстрадувати в Україну. У нього не вийде перетнути кордон.

Тож скоро він буде в Динамо. Я чула, що зараз футболісти Динамо погано грають, тому я допоможу Ігорю Суркісу повернути Брауна. Потрібно трохи почекати, в Інтерполі заява розглядається чотири місяці», – поділилась Волощенко в інтерв'ю Fanday.

Нагадаємо, Ідейє виступав за Динамо з 2011 по 2014 рік і був лідером атаки «біло-синіх» (107 матчів, 45 голів, 12 асистів). У футболці киян нігерієць виграв Кубок України. Наразі Браун захищає кольори «Аль-Ярмука» з вищої ліги Кувейту.

Читайте також:

Можливо зацікавить