Ексдиректор луцького заводу цілився пістолетом у голову сусіда: подробиці інциденту

Ексдиректор луцького заводу цілився пістолетом у голову сусіда: подробиці інциденту

У Луцьку колишній директор ПАТ «Електротермометрія» Юрій Малихін пістолетом погрожував сусіду, який попросив вимкнути музику в квартирі посеред ночі. 

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині.

Нагадаємо, інцидент трапився у ніч на неділю, 30 квітня. Зі слів лучанки Ксенії Платко, її син ледь не постраждав від горе-сусіда, і вона просить надати розголосу цьому інциденту. Адже «де гарантія, що наступного разу він не почне стріляти», зауважує жінка. 

Як повідомили правоохоронці, до поліції звернувся 27-річний лучанин та повідомив, що його 53-річний сусід під час конфлікту погрожував йому пістолетом. 

«Заявник зробив зауваження сусіду про те, що той надто голосно слухав музику посеред ночі. Після цього сусід взяв заявника за шию та приставив до голови предмет схожий на пістолет, пригрозивши розправою. Встановлено, що пістолет травматичний, зареєстрований у законному порядку. Поліцейські зброю вилучили», - йдеться у дописі.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України. Йдеться про погрозу вбивством. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Триває слідство, під час якого з’ясують усі причини та обставини конфлікту.

Читайте також:

Можливо зацікавить