Ексгравець луцької «Волині» став учасником масової бійки з росіянами

Ексгравець луцької «Волині» став учасником масової бійки з росіянами

У понеділок, 13 лютого, в турецькому готелі сталася масова бійка за участю футболістів українського «Миная» та російського «Шинника».

Як повідомляє Вісник+К, серед найактивніших учасників сутички з української сторони був ексфутболіст «Волині» Дмитро Немчанінов. Хоча у нього за плечима й виступи за російські армійські «Крилья Совєтов», однак нині він має однозначну проукраїнську позицію.

ФК «Минай» оприлюднив офіційну позицію стосовно ситуації в турецькому готелі. За інформацією закарпатського клубу, причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік українців.

Бійка відбулася на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шиніка» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают». Вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою. Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян.

Перед початком зборів головною вимогою ФК «Минай» до організаторів була відсутність у готелі російських команд. Самі ж організатори стверджують, що поселити «Шиннік» згодився готель. Бо внаслідок землетрусу можливості для розселення у Туреччині значно скоротилися. Закарпатці звертались до менеджменту Royal Seginus з вимогою виселити росіян, адже представники країни терориста не мають права тренуватись та грати у футбол за межами своєї країни.

Інформація російських пропагандитських ЗМІ стосовно того, що минайці змушували росіян співати гімн та побили гравця у ліфті – не відповідає дійсності.

14 лютого минайці за розкладом відправились на тренування, а ось росіян за дебош виселили з готелю.

Нагадаємо, що минулого тижня гравець «Шахтаря» і молодіжної збірної України Данило Сікан відправив російського футболіста у нокаут 

Читайте також:

Можливо зацікавить

Герой України

Перед смертю знищив значну кількість живої сили ворога: Герой України з Волині загинув у танковому бою

Мобілізація квітень

Мобілізація у квітні 2024: кого призвуть до лав ЗСУ

поховання військового
фото

За місяць йому би виповнилось 33 роки: на Волині прощалися з Героєм Богданом Гороцюком

ожиріння мобілізація наднизька вага

Придатний чи ні? Чи мобілізують чоловіків з ожирінням та наднизькою вагою

Сергій Притула

«Читаю коментарі, щоб відпочити»: Сергій Притула у Луцьку розповів про хейт в інтернеті

Олександр Олійник

Мати впевнена, що Герой, а в частині кажуть, що покинув поле бою: півтора роки рідні не можуть знайти військового з Волині

Син Героя, як і батько, захищає Україну: на Волині попрощалися із полеглим Василем Гавруком
фото

Син Героя, як і батько, захищає Україну: на Волині попрощалися із полеглим Василем Гавруком

Бійці Волинської бригади ТрО на сході України знищили «буханку» росіян
відео

Бійці Волинської бригади ТрО на сході України знищили «буханку» росіян

Поховання військового
фото

Сказали, що отримав надважкі поранення, а наступного дня сповістили про смерть: на Волині попрощалися з Героєм Петром Хомичем