Ексрегіоналу Царьову повідомили про підозру, йому загрожує довічне

Ексрегіоналу Царьову повідомили про підозру, йому загрожує довічне

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Цей Царьов працював народним депутатом аж цілих три скликання. Що він робив як депутат і яку користь приніс, я не знаю. Впевнена, «неоціненну». Весь і зовнішній вигляд екс-депутата, і внутрішній духовний підказує нам, що навпроти рішучий, сміливий, спортивний і вкрай принциповий спеціаліст своєї справи.

Царьов неодноразово пропагував проти інтересів держави, депутатом якої працював. Для Царьова війна в Україні - саме те. Для нього українські людські життя нічого не варті.

Нещодавно Царьов звернувся до Олександра Вілкула і запропонував йому здати український Кривий Ріг агресору з РФ, в результаті чого був вимушений придбати квиток на російський туристичний лайнер, який прямує за традиційним маршрутом.

Нагадаю, що відправляти воєнних злочинців в захопливу подорож на кораблику вздовж російського фарватера вже не вважається образою.

Іншими словами, складно сказати, що саме не встиг зробити Царьов в інтересах злочинного режиму РФ проти громадян України і суверенітету нашої Батьківщини.

Царьов О.А., віднині ви підозрювана особа у вчиненні закликів до вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків, а також до підтримки рішень та дій держави-агресора і її збройних формувань, до співпраці з державою-агресором і її збройними формуваннями», - зазначає Венедіктова.

Та наголошує, що наслідки за подібні злочини, безумовно, якщо компетентний суд погодиться з позицією прокурорів, суворі – довічне ув’язнення: «Не можу взяти на себе сміливість передбачити вердикт суду, але сподіваюсь, рішення буде справедливим».

Можливо зацікавить