Гантелею по голові і ножем - в шию: чоловік жорстоко вбив сусіда

Гантелею по голові і ножем - в шию: чоловік жорстоко вбив сусіда

6 січня, 43-річний житель села Межиричі, що на Рівненщині, вбив свого односельця, який прийшов до нього в гості.

Про це повідомляє поліція Рівненщини.

 

«Попередньо: 48-річний житель села Великі Межиричі колишнього Корецького району напередодні ввечері навідався у гості до знайомого - 43-річного односельчанина. Випили чимало, після чого між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар ймовірно гантеллю наніс гостю кілька ударів по голові та спричинив ножове поранення шиї», - йдеться у повідомленні.

Зараз підозрюваного допитують слідчі, вирішується питання про його затримання.

За фактом умисного вбивства розпочато досудове розслідування.

Гантелею по голові і ножем - в шию: чоловік жорстоко вбив сусідаГантелею по голові і ножем - в шию: чоловік жорстоко вбив сусідаГантелею по голові і ножем - в шию: чоловік жорстоко вбив сусіда

Читайте також: 

  • 2 січня у Квасилові Рівненської області дитина отруїлася таблетками для зниження тиску.
  • У місті Дубно Рівненської області 5-річна дівчинка врятувала батьків, але сама загинула. Дитина розбудила батька та матір, коли їй стало зле, саме завдяки цьому вдалось реанімувати чоловіка та жінку, які отруїлись чадним газом.
  • У Сарнах Рівненської області у районній лікарні під час пологів померла 20-річна породілля та її син. Батьки померлої звинувачують медиків у смерті її доньки та немовляти.
  • У Рівненському районі 45-річний чоловік жорстоко помстився 69-річному залицяльнику до своєї дружини.
  • У Рівненській обласній лікарні після планової операції померла двомісячна дівчинка. За висновком експертизи, смерть настала від опіків, отриманих від обігрівального приладу.16 грудня дитину поховали. Правоохоронці повідомили, що відкрили кримінальну справу за фактом смерті немовляти.

Можливо зацікавить