Газон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le Bruk

Газон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le Bruk

Красивий зелений газон, на якому можна паркуватися – не вигадка. Його можна легко облаштувати завдяки бруківці «Еко» луцького виробника Le Bruk.

Бруківка «Еко» має особливу форму, всередині якої – отвір. Викладена нею територія вирішує відразу декілька завдань:

1) надійне мощення: витримує не тільки пішоходів, а й транспорт;

2) озеленення території: пустоти усередині можна засіяти травою. Отвори у бруківці сприяють дренуванню дощової води у ґрунт, а тому трава тут буде рости гарно і рівномірно;

3) красивий ландшафт: ця бруківка легко поєднується з будь-якими іншими видами тротуарної плитки;

4) легкий монтаж: потрібно тільки підготувати та вирівняти місцевість, укласти бруківку і засипати її родючим ґрунтом з насінням газонної трави.

Найчастіше таку бруківку використвують для мощення паркувальних майданчиків. Гарний приклад – сквер Героїв Небесної Сотні у Луцьку перед Палацом урочистих подій (на фото).

Газон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le BrukГазон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le BrukГазон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le BrukГазон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le BrukГазон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le BrukГазон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le BrukГазон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le BrukГазон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le BrukГазон, на якому можна паркуватися: особливості бруківки «Еко» Le Bruk

Також бруківка «Еко» підійде для облаштування доріжок серед саду, парку чи іншого екопростору.

Замовити бруківку «Еко» чи іншу продукцію компанії Le Bruk:

Телефон: 067 334 11 12

Cайт: lebruk.com/

Facebook: facebook.com/brukivkalebruk

Instagram - instagram.com/lebruk.lutsk

Можливо зацікавить