Гектар біля луцької «Кручі» віддали в оренду на 49 років

Гектар біля луцької «Кручі» віддали в оренду на 49 років

Депутати обласної ради віддали в оренду земельну ділянку, на якій розташований колишній готель для партійних чиновників «Круча»

Розглядали питання під час сесії обласної ради у четвер, 16 березня.

Йдеться про проект рішення «Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду» У преамбулі йдеться, що на адресу обласної ради надійшло клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Гранд інвест ріал істейт» з проханням надати в оренду землю, яка була надана для обслуговування нерухомого майна, що раніше придбало підприємство.

Раніше обласна рада продала оздоровчий комплекс «Круча» - колишній обкомівський готель, розташований на вулиці Дубнівській. Для обслуговування цього майна свого часу, ще під час будівництва, була надана земельна ділянка, площею 0,95 га на праві постійного користування. 

Депутати на сесії затвердили технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (кадастровий номер 0710100000:22:127:0003). Також вони надали товариству з обмеженою відповідальністю «Град інвест ріал істейт» в оренду цю земельну ділянку терміном на 49 років.

Розмір орендної плати встановили у розмірі 8% нормативної грошової оцінки земельної ділянки (1657,26 грн).

Підприємство за місяць має укласти і зареєструвати договір оренди землі та використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

Під час обговорення депутати пропонували скоротити термін договору оренди або ж зменшити розмір ділянки, проте ці пропозиції колеги не підтримали. 

Читайте також: 

Можливо зацікавить