Голова Волинської облради прозвітувався за рік роботи

Голова Волинської облради прозвітувався за рік роботи

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад подав звіт про рік роботи на посаді. Одна з фракцій  його не підтримала.

Звіт був винесений на розгляд сесії у четвер, 16 березня.

Зокрема, у його звіті йдеться, що торік доходи загального та спеціального фонду обласного бюджету з урахуванням міжбюджетних трансфертів склали 2,520 мільйярда гривень. 

Обласний бюджет за доходами загального фонду виконаний до затверджених показників (з урахуванням змін) на 114,2 %, понад план надійшло 177,1 млн гривень.

За видатками загального фонду обласний бюджет виконаний на 94,7 відсотка. За рахунок коштів спеціального фонду на фінансування видатків спрямовано 264,9 млн грн, або 23,5 відсотка до плану. 

З повним текстом звіту можна ознайомитися за посиланням.

Звіт депутати ухвалювали практично без обговорення. Запитання поставила лише депутатка від партії «Європейська Солідарність» Юлія Вусенко, яка попросила тезово оголосити звіт.

Вона також попросила оголосити про розмір заробітної плати голови і заступників, на що отримала відповідь Недопада: «Про зарплаті, хто надава запити - були відповіді, і та зарплата, яку ми отримуємо, була проголосована в цій сесійній залі».

Депутатка наголосила на тому, що двоє депутатів досі не є в складі жодних комісій – Віктор Дудечко та Юрій Валецький. Григорій Недопад дав доручення комісії з депутатської діяльності це виправити і подати відповідні проекти рішень на найближчу сесію.

Юлія Вусенко висловила своє невдоволення висвітленням роботи облради, але голова облради повідомив, що його все влаштовує.

У підсумку депутати взяли до відома звіт голови облради. Проте фракція ЄС не голосувала за проект рішення. 

Читайте також: 

Можливо зацікавить