Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко не забив три пенальті у матчі зірок «Динамо»

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко не забив три пенальті у матчі зірок «Динамо»

Один з найкращих бомбардирів в історії чемпіонату України Євген Селезньов організував прощальний матч в Ужгороді, запросивши чимало іменитих екс-партнерів, тренерів, суперників, знаменитих друзів та українських воїнів.

На цей матч був запрошений голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко, який не зміг збити три пенальті, - пише видання 1927

Склади були приблизно рівні за набором чинних футболістів і віком. Декому довелося одягати незвичні кольори – Селезньов розпочав матч за синьо-білих, а, наприклад, Буяльський вийшов у складі помаранчево-чорних.

Товариську перестрілку відкрив Адріан Пуканич, який скористався скидкою 16-річного Руслана Селезньова. Зірковий батько відповів голом з передачі Руслана Ротаня. Потім мірятися майстерністю почали лідери нинішнього Динамо. Шапаренко оформив дубль, Буяльський завершив чудову комбінацію помаранчево-чорних. Михайло Кополовець також забив і підготував кумедне святкування, проте процедуру обірвав свисток Юрія Можаровського про офсайд.

Під завісу тайму Авангард накрило рясним дощем. Команди пішли на перерву за рівного рахунку, оскільки Пуканич встиг ще раз вразити ворота Дениса Бойка. Організатори не забували і про одну з головних цілей матчу – збір коштів для ЗСУ. У перерві провели розіграш м'яча з автографами, за який віддали 100 тисяч гривень.

На старті другої половини феєрію влаштував не зовсім футбольний учасник – актор студії «Квартал 95» Міка Фаталов. Він майстерними ударами оформив дубль. Селезньов відзначився аналогічним досягненням і перейшов до помаранчевих, які вже поступалися з розгромним рахунком. Євген з пенальті скоротив відставання, але Федецький гарматою не дав інтризі повернутися.

Незабаром у ворота синьо-білих призначили ще один пенальті. До «позначки» підійшов голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко і вліпив над воротами. Йому двічі дозволили перебити, але результат однаковий – поперечка та сейв Бущана. М'яч нарешті опинився в сітці від іншого виконавця.

Матч втратив останні рештки серйозності, але геніальний парашут Пуканича відзначити треба. Команди довели справу до нічиєї 8:8 і серії пенальті. Бити давали не тільки гравцям, а й маленьким фанатам. Рибка потягнув удар Федецького, а Селезньов поставив крапку ідеальним ударом з 11 метрів – 5:4.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Ващук

«Не всі готові діяти, більше дивляться збоку»: відомий ексгравець «Волині» вже майже рік у війську

футбол війна Артур Мурза

Готовий виступати за збірну Росії: український футболіст-зрадник заявив, що його ображали у луцькій «Волині»

Автобуси
відео
фото

Військовий ліцей у Луцьку та школярі з Шацька отримали нові автобуси

Шахтар Рубчинський Судаков Дніпро-1

Збираються скористатися фінансовими проблемами клубу: чемпіон України хоче підписати молодого футболіста з Луцька

футбол

«Я повноцінний громадянин РФ»: ексгравець «Волині» заявив про готовність виступати за збірну Росії

Федецький

Головна мета – допомога воїнам ЗСУ: відомий футболіст з Волині створює аматорський клуб

Тимощук футбол

«З‎мінюй паспорт»: екстренер російського клубу висловився про зрадника з Луцька Тимощука

ТЦК футбол

«Людину просто викрали. Жодної інформації про нього немає»: ТЦК забрав українського футболіста прямо з вокзалу

Тимощук

«Завжди показував себе, як справжнього патріота»: відомий ексфутболіст пояснив, чому лучанин Тимощук зрадив Україну