Гурт Imagine Dragons популяризуватиме збір коштів для України

Гурт Imagine Dragons популяризуватиме збір коштів для України

До фандрейзингової платформи UNITED24 долучили музиканти всесвітньо відомого гурту зі США Imagine Dragons  - музиканти сатнуть амбасадорами майданчика для збору грошей і популяризуватимуть напрям «Медична допомога».

Про це повідомили на сторінці UNITED24 у Telegram.

Про партнерство домовилися під час онлайн-дзвінка з президентом Володимиром Зеленським.

Imagine Dragons приєднаються до футболіста Андрія Шевченка, тенісистки Еліни Світоліної та сценариста Лієва Шрайбера. Президент написав, що спочатку Imagine Dragons підтримають збір на «швидкі», який розпочала перша леді Олена Зеленська.

Гурт мав виступати в Україні у 2022 році, але через війну концерт довелося перенести. Натомість музиканти виступили на телемарафоні Save Ukraine, а їхній фронтмен Ден Рейнольдс майже не розлучається з українським прапором і регулярно присвячує Україні пісні під час світового турне, кажуть у пресслужбі UNITED24.

Додамо, що UNITED24 - платформа для збору пожертв на підтримку України, де охочі з будь-якої країни можуть пожертвувати гроші та отримати звіт щодо зібраних коштів. За три місяці зібрали 147,6 мільйона доларів. Частину коштів уже витратили, зараз на рахунках залишаються 72 мільйони доларів.

Нагадаємо, чимало світових музичних легенд заявили про підтримку України. Так, лідери культового гурту U2 Боно та Едж виступили на станції метро «Хрещатик» у Києві, а Pink Floyd та Андрій Хливнюк випустили спільну пісню Hey Hey Rise Up. Також американський гурт Metallica зібрав мільйон доларів для України.

Можливо зацікавить