Хотів приїхати на день народження донечки, але повернувся у домовині: спогади про Героя з Луцька Вадима Гошка

Хотів приїхати на день народження донечки, але повернувся у домовині: спогади про Героя з Луцька Вадима Гошка

Дітей загиблого Героя з Луцька Вадима Гошка Данилка та Злати відвідали прикордонники Волинського загону. Вони прийшли привітати дівчинку з днем народження. 

Малеча швидко розпаковує сумку, а їхня мама не стримує сліз. Після того, як поховали її чоловіка, не минуло і місяця, - про це йдеться у сюжеті 12 каналу

Тепер найбільша втіха жінки - її діти. Невгамовний Данилко все більше радіє гостям і подарункам, а звільнена з полону лучанка Людмила Кравчук опановує нову роботу - швидко знаходить мову з дітьми. Данилко не відходить від неї ні на крок. Тепер свій пережитий досвід пані Людмила конвертує в допомогу тим, хто чекає або хто втратив на війні рідних. Бо відбувши полон розуміє - яку травму залишає війна. 

Поки Людмила забавляє Данилка, Анна розповідає про свого чоловіка Вадима. Востаннє Анна чула чоловіка 7 січня. 

«Ввечері написав, що відходить на позиції і декілька днів може бути без зв’язку, щоб ми не хвилювалися», - розповідає жінка. 

За кілька тижнів Вадим сподівався приїхати, щоб привітати донечку Злату з днем народження, заздалегідь купив їй великого пухнастого ведмедя і відправив дружині, аби приховала до його приїзду. 

Повернувся у Луцьк Вадим на два тижні раніше, але уже назавжди - у домовині… Не встиг особисто привітати доньку, але татового ведмедика Злата таки отримала. 

«Його мені подарував тато на день народження. На жаль, він не дожив до цього дня, не зміг приїхати. Але спогади про нього залишаться», - розповідає донечка Вадима. 

Волинський загін взяв опіку над цією сім’єю. Людмила Кравчук обіцяє, що Анну з дітьми ніхто не кине напризволяще. Будуть допомагати чим зможуть.

Читайте також:

Можливо зацікавить