Хотів розібрати небезпечний предмет: подробиці смерті волинянина, який загинув від вибуху снаряду

Хотів розібрати небезпечний предмет: подробиці смерті волинянина, який загинув від вибуху снаряду

У неділю, 2 квітня, близько 13 години, між селами Затурці та Зубильне Володимирського району двоє чоловіків, здійснюючи пошук металу за допомогою металошукача, знайшли артилерійський снаряд часів Другої світової війни. 

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині. 

«Один із чоловіків спробував розібрати вибухонебезпечний предмет, внаслідок чого він здетонував. У результаті події 30-річний мешканець села Затурці загинув на місці, а його сусід, що перебував поруч, отримав осколкове поранення та був госпіталізований», - йдеться у дописі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки, медичні працівники та ДСНС. Тіло загиблого було направлене на судово-медичну експертизу.

За цим фактом слідство внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 з приміткою «нещасний випадок»  Кримінального кодексу України.

Хотів розібрати небезпечний предмет: подробиці смерті волинянина, який загинув від вибуху снарядуХотів розібрати небезпечний предмет: подробиці смерті волинянина, який загинув від вибуху снарядуХотів розібрати небезпечний предмет: подробиці смерті волинянина, який загинув від вибуху снарядуХотів розібрати небезпечний предмет: подробиці смерті волинянина, який загинув від вибуху снаряду

Читайте також: 

  • На Волині у пожежі ледь не загинув 50-річний чоловік
  • За 3 дні до загибелі Героя маленький син вперше сказав у телефон «Тату»: історія воїна з Луцького району Василя Збудовського
  • У Львові прогримів вибух: повідомляють про жертву та постраждалу людину

Можливо зацікавить