Хто може очолити луцьку дитячу студію «Бешкетники»: назвали прізвище

Хто може очолити луцьку дитячу студію «Бешкетники»: назвали прізвище

У Луцьку попередньо погодили кандидатуру на посаду аматорського творчого театрального колективу «Бешкетники», який раніше очолював Вадим Хаїнський. Проте, після його звільнення розгорівся скандал на фоні кандидатури нового керівника. Оскільки на цю посаду хотіли призначити маловідому артистку драми Волинського обласного драмтеатру Ірину Ілляшенку.

Як розповіла виданню ВСН в.о. директора Палацу культури Луцька Тетяна Ліпич, у четвер, 9 лютого на батьківських зборах усі одноголосно підтримали на посаду керівника колективу Аллу Скрипінчук, яка наразі й працює у цьому закладі, але за цивільно-правовим договором.

«Батьки та і я особисто, не заперечуємо, аби пані Алла виконувала обов'язки керівника. Але лише у тому випадку, коли вона підтвердить документально відповідну освіту згідно з вимогами до цієї посади. І якщо вона принесе нам усю документацію, у понеділок ми приймаємо її на роботу і будемо працювати», - розповіла Тетяна Ліпич. 

Стосовно того, чи планує колектив «Бешетники» шукати нове приміщення та йти з Палацу культури, в.о. директорки закладу зазначила, що наразі про це мова не йде.

«Про це мене і батьки запитували. Але він лишається. Я зацікавлена у тому, аби дітки ходили саме у наш заклад культури, і робимо усе можливе, аби вони навіть не думали йти, й працювали при Палаці культури», - зазначила очільниця Палацу.

Також вона сподівається, що усі документи Алли Скрипінчук підійдуть. Про це вона заявила під час батьківських зборів.

Колишній очільник колективу Вадим Хаїнський привітав Алла Скрипічук, та побажав їй натхнення, сили й наснаги.

«Розраховуй на мою дружню підтримку. Дякую Тетяні Ліпич та нашій дружній батьківській родині «Бешкетників», - наисав Вадим Хаїнський. 

Фото - зі сторінки Вадима Хаїнського. 

Нагадаємо, що у Луцьку звільнився керівник аматорського театрального колективу «Бешкетники» Вадим Хаїнський, який створив та понад сім років керував і опікувався дитячою студією, що діє при Палаці культури міста Луцька. Причиною звільнення стало те, що з січня він повернувся працювати у Волинський академічний обласний театр ляльок, проте уже на посаду заступника керівника з питань економіки, а також за сумісництвом вирішив викладати у Волинському фаховому коледжі культури і мистецтв імені Стравінського.

Проте за місце керівника студії в Палаці культури розгорнулась ціла драма. На його думку, очолити колектив «Бешкетників» після звільнення має  актриса Алла Скрипічук.  Але уже 30 січня стало відомо, що на цю посаду подали заяви три людини, і серед них артистка драми Волинського обласного драмтеатру Ірина Ілляшенко.

Читайте також:

Можливо зацікавить