Іменем волинського рятувальника, який передчасно пішов із життя, назвали спортивний майданчик

Іменем волинського рятувальника, який передчасно пішов із життя, назвали спортивний майданчик

У Луцьку відкрили спортивний майданчик на честь рятувальника Віктора Левчука, який минулого року передчасно пішов із життя. 

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС області. 

«Рідні, колеги, сусіди, близькі й далекі знайомі пам'ятають його як людину принципову, наполегливу, справедливу і залюблену в спорт. У його досьє були вагомі досягнення – підполковник служби цивільного захисту Віктор Левчук був майстром спорту України з пожежно-прикладного спорту. Любов до свого захоплення прагнув прищепити дітям. Тож, ще за життя, обіймаючи посаду голови ОСББ, заручився допомогою сусідів і втілив ідею створення спортивного майданчика на прибудинковій території», - коментують у дописі. 

Іменем волинського рятувальника, який передчасно пішов із життя, назвали спортивний майданчикІменем волинського рятувальника, який передчасно пішов із життя, назвали спортивний майданчикІменем волинського рятувальника, який передчасно пішов із життя, назвали спортивний майданчик

Відтак, 1 червня, у день захисту дітей його однодумці завершили всі впорядкування і за участю родини, колег і друзів відкрили спортивну зону й назвали її на честь Віктора Левчука.

Для дітей Вікторові колеги провели майстер-клас з рятувальної справи, а сусіди організували розваги та солодкий стіл. Малечі розповіли про рятувальника дядю Вітю, який був їхнім сусідом і який подбав за життя, аби дітлахи мали можливість займатися спортом на подвір'ї рідного дому.

«Назавжди буду сентиментальна до кожної травинки у цьому дворі. І до служби, якій він віддав пів свого короткого життя, і якою я завдяки йому дуже пишаюся, - ДСНС», - сказала дружина нашого колеги Олена Лівіцька.

Іменем волинського рятувальника, який передчасно пішов із життя, назвали спортивний майданчикІменем волинського рятувальника, який передчасно пішов із життя, назвали спортивний майданчикІменем волинського рятувальника, який передчасно пішов із життя, назвали спортивний майданчикІменем волинського рятувальника, який передчасно пішов із життя, назвали спортивний майданчикІменем волинського рятувальника, який передчасно пішов із життя, назвали спортивний майданчик

Читайте також: 

Можливо зацікавить