Instagram готує до запуску нову соцмережу: якою вона буде

Instagram готує до запуску нову соцмережу: якою вона буде

Instagram готує новий проєкт, який буде конкурувати з Twitter. Компанія може представити його вже в червні 2023 року.

Про це повідомляє Bloomberg, пише «РБК-Україна».

За даними анонімних джерел ЗМІ, наразі Instagram тестує проект зі знаменитостями та впливовими особами. За словами одного з анонімів, додаток протягом кількох місяців був таємно доступний для вибраних творців.

Викладач соціального маркетингу і маркетингу впливу в UCLA Лія Хаберман навіть опублікувала знімок екрана раннього опису програми.

«Історично ми знаємо, що Meta любить пробувати та відтворювати функції з інших додатків і інструментів сторонніх розробників на основі того, що вони вважають популярним серед своїх користувачів», - сказала Хаберман.

Вона зазначила, що власник Twitter Ілон Маск говорив про перетворення Twitter на «додаток для всього» з багатьма функціями, окрім інформаційних публікацій.

«Виходячи з досвіду запозичення Meta з інших платформ, набагато більш імовірно, що вони досягнуть цього першими, консолідуючи весь цей досвід, який вони створюють», - наголосила вона.

За попередньою інформацією, соцмережа, яка буде окремою від Instagram, але дозволить людям підключати облікові записи, може дебютувати вже в червні.

Читайте також:

Можливо зацікавить