Іво Бобул вибачився перед жінками після того, як назвав їх «меркантильними»

Іво Бобул вибачився перед жінками після того, як назвав їх «меркантильними»

Народний артист України Іво Бобул щиросердно покаявся за сказане в нещодавньому інтерв'ю журналістці Еммі Антонюк, після чого на нього вилилася купа хейту.

Так, у сторіз своєї сторінки в соцмереді виконавець опублікував звернення до жінок, у якому перепросив за свої «необдумані та образливі слова».  Артист зазначив, що все, що він сказав у скандальному інтерв'ю, було «знесилено іншими емоціями та переживаннями», передає ТСН

Пригадав зірка й своїх жінок-колег і наголосив, що вони «завжди були талановитими та цілеспрямованими людьми, з великими амбіціями та жагою до життя»:

«І я був неправильний, коли звинуватив їх у «меркантильності» та «розбалуваності». Ще раз вибачаюсь за свої образливі слова та сподіваюся на ваше прощення», - зазначив у дописі Бобул.

Також виконавець пообіцяв, що зробить все можливе, аби виправити свою прикру помилку і відновити довіру шанувальниць.

Нагадаємо, скандал навколо Іво Бобула розгорівся після того, як він під час інтерв'ю журналістці Еммі Антонюк охарактеризував жінок як «меркантильних» та «розпещених». Антонюк звинуватила зірку в сексизмі. Це розлютило артиста, і він в емоціях покинув інтерв'ю.

Читайте також: 

Можливо зацікавить