Із «диверсантами», погонею та колоною техніки: як тренується тероборона Волині

Із «диверсантами», погонею та колоною техніки: як тренується тероборона Волині

Бійці 100 окремої бригади територіальної оборони Волині на спільних із поліцією навчаннях проводили контрдиверсійну операцію.

Відео із навчань опублікували на сторінці Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід».

«А ви коли-небудь бачили як затримують диверсантів? Якщо ні, то це відео для Вас. Воїни 100 Окрема Бригада Територіальної Оборони Волині разом з поліцейськими продемонстрували, чому у ворожих зайд на Волині не буде жодних шансів!», - йдеться в повідомленні.

Бійці та поліцейські, зокрема, «ведуть» автомобіль, у якому, можливо, знаходяться «диверсанти», та спільно з поліцейськими затримують «ворогів».

Окрім того, на полігоні бійці «знешкоджували» колону ворожої техніки, виявляли та затримували диверсантів у закинутій будівлі.

«Одна із груп «диверсантів», яка проникла вглиб Волинської області, заховалися у закинутій будівлі. Місце перебування «диверсантів» вирахували та провели штурмову операцію. Задіяли світло шумові гранати та штурмову групу. Була підозра, що захоплені заручники - на щастя, це не підтвердилося. «Диверсанти» знешкоджені і затримані, поставлене завдання виконане»,  - зазначив щодо навчань прессекретар 100 бригади теороборони Сергій Хомінський.

Можливо зацікавить