Із Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогою

Із Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогою

Від початку війни з росією до України надійшло вже чимало допомоги від західних партнерів. На наших теренах до благодійних зборів долучаються безліч громадських організацій, благодійних фондів, органів місцевого самоврядування та волонтерів.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді. 

Зокрема, нещодавно на доброчинних засадах з Європи до Луцька прибули п’ятеро медичних автомобілів. Їх доставили в Україну завдяки спільним зусиллям благодійного фонду “Добра справа”, Луцької міської ради та європейських партнерів.

Луцьк для них — не остання точка маршруту. Усі ці машини буде відправлено до Миколаївської області, однак наше місто подбає про їх відмінний технічний стан, а також — наявність медикаментів.

«Ми співпрацюємо з різними благодійними фондами. Фонд “Добра справа” - один із них. Ці автомобілі були надані на благодійній основі з-за кордону. Ми допомогли з логістикою, доставкою, різними процедурними моментами. Також — доукомплектували медикаментами, передаємо кілька ящиків ліків. Разом із гуманітарною допомогою (продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни) вони поїдуть на Миколаївщину. Сьогодні там непроста ситуація, люди потерпають від обстрілів. Ми не можемо стояти осторонь, - зазначив міський голова Ігор Поліщук.

«Ці автомобілі було добре укомплектовано та обладнано необхідним. Хочемо подякувати нашим європейським партнерам, які об’єдналися для того, щоб передати ці автомобілі на Миколаївську область», - додав депутат міської ради Роман Кравчук.

Із Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогоюІз Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогоюІз Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогоюІз Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогоюІз Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогоюІз Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогоюІз Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогоюІз Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогоюІз Луцька на Миколаївщину вирушать медичні авто, укомплектовані ліками та гумдопомогою

Можливо зацікавить