"Керівництво Nestle у Торчині не впливає на роботу заводів у рф", - голова громади

"Керівництво Nestle у Торчині не впливає на роботу заводів у рф", - голова громади

За словами очільника громади Юрія Кревського, вони засуджують позицію швейцарського керівництва "Nestle" стосовно співпраці з рф, проте питання стосовно якогось блокування роботи заводу, навіть не підіймають.

"Знаю багатьох керівників "Nestle" в Україні, то вони мають однозначно проукраїнську позицію, і засуджують дії росії. На мою думку, ніхто з високопосадовців "Nestle" в Україні не вирішує такі питання. Це не їхній рівень. Заводи, які працюють в Україні, а це і "Мівіна" в Харкові, і "Світоч" у Львові, і "Торчин", потужно допомагають усім можливим. Стосовно заводу, який діє на території Торчина, то як його керівник може вирішувати питання перебування виробництва у росії? У них загалом 500 заводів по світу", - каже Кревський.

Основна позиція очільника громади та депутатського складу, що потрібно підтримувати роботу таких підприємств, які наразі працюють в Україні.

"Якщо говорити про Торчинський завод, то наразі він дає нам біля 800 робочих місць, та сплачує податки, що складають левову частину місцевого бюджету. Також він постійно допомагає Збройним Силам України, і військовим формування продуктами, та власною продукцією", - резюмує очільник громади.

Також він зазначає, що постійно спілкується з представниками київського офісу, які також організовують гуманітарні допомоги з продуктів харчування, і постійно кажуть, якщо є десь потреба, подавайте заявки, будемо допомагати.

На жаль, нам не вдалося зв'язатися з представництвом заводу у Торчині, але хочемо нагадати, що у 2019 році журналісти, під час свого візиту на виробництво, помітили упаковку заправки для борщу із написом російською мовою. Тоді представники заводу підтвердили: це – для Росії.

Можливо зацікавить