Кіт, що витісняє війну: художник з Луцька став співавтором графіті в Ірпені

Кіт, що витісняє війну: художник з Луцька став співавтором графіті в Ірпені

Андрій Присяжнюк, вуличний художник з Луцька, який знаний своїми мальованими котами та псевдонімом AndCat, разом із киянином Станіславом Видиборцем, відомим як Слікез, створили спільний стінопис в Ірпені.

Про це художник повідомив у фейсбуці.

На цій роботі Андрій зобразив кота, який роз'їдає ворожу ракету.

«Не люблю малювати графіті в рукавичках. Після того, як ми зробили ці шматки, я спустився до річки, щоб добряче відчистити руки піском-скрабом та вимити їх. Скажу вам чесно – запах був ще той. Але буквально за декілька хвилин прийшло усвідомлення того, що я міг би і не мати такої нагоди та щастя полоскати руки в річці Ірпінь. Візуально за рік в місті багато що змінилося, хоч і лишилося безліч рубців», – ділиться AndCat.

Кіт, що витісняє війну: художник з Луцька став співавтором графіті в ІрпеніКіт, що витісняє війну: художник з Луцька став співавтором графіті в ІрпеніКіт, що витісняє війну: художник з Луцька став співавтором графіті в ІрпеніКіт, що витісняє війну: художник з Луцька став співавтором графіті в Ірпені

«Дуже приємно було зустрітися зі своїм давнім другом і разом зробити роботу. В нинішній час дуже важливо триматися і підтримувати один одного. Конект, як ніколи, стає важливою складовою графіті спільноти в реаліях сьогодення. Цінуйте зустрічі з хорошими і близькими людьми. А безпеку цих зустрічей в мирних містах і селах вам забезпечать сили ППО. І не забувайте – Роботу ППО може знімати тільки робітник ППО/Only an air defense worker can film air defense work», – каже Слікез.

Читайте також:

Можливо зацікавить