Кіт Степан прикрасив обкладинку журналу Times Monaco. Фото

Кіт Степан прикрасив обкладинку журналу Times Monaco. Фото

Харківський кіт Степан потрапив на обкладинку журналу Times Монако. Він відомий завдяки своєму блогу, де є 1,3 млн підписників.

Стало відомо, що кота вивезли з Харкова у березні 2022-го року до Монако. В цей час його блог не оновлювався. Тільки потім власниця кота Анна повідомила, що вони у безпеці та знайшли притулок у Європі.

«Довгим і складним був для нас шлях з Харкова, який постійно зазнавав ракетних обстрілів. Монако було першим місцем у Європі, куди ми дісталися й знайшли притулок. Ми жили там два місяці і отримали велику допомогу, підтримку та турботу від місцевих жителів. І ми щиро вдячні за нашу безпеку», – розповіла хазяйка кота-блогера.

Вона розповіла, що дивовижна природа, добре ставлення людей допомогли їм оговтатися від жахіть війни.

Кіт Степан прикрасив обкладинку журналу Times Monaco. Фото

Окрім цього, стало відомо, що кіт Степан і його власниця зібрали кошти, щоб допомоги тваринам, які постраждали від війни.

Нещодавно кіт повертався у рідний Харків, на його сторінці опублікували фото на фоні обстріляних будинків. Потім родина переїхала до Львова.

Читати також:

  • Бійчиня 14 окремої бригади Анжела служить у війську з котом. Навіть коли їхала у відпустку на два тижні на своє весілля, все бідкалася, як же без неї на якихось два тижні  залишиться  Форест,  все заспокоювала себе, мовляв, дівчата доглянуть.
  • Волинянка Людмила Кравчук пішла до армії, а кіт - за нею!

Можливо зацікавить