Клуб «Любарт» пробився до півфіналу першої ліги з футзалу

Клуб «Любарт» пробився до півфіналу першої ліги з футзалу

«Любарт» пробився до півфіналу першої ліги з футзалу.

Після важкого домашнього матчу (0:0) проти «Helpix», ФК «Любарт» у неділю, 30 квітня, поїхав до Хмельницького, щоб поставити крапку у чвертьфінальному протистоянні та визначити півфіналіста Першої ліги України. Про це повідомляє ФК «Любарт».

Трансляція стартувала аж на восьмій хвилині, але емоції для прихильників «князів», безумовно, були позитивними. Спершу Богдан Мізюк влучив у стійку, додавши драйву глядачам, а вже згодом Максим Матвійчук відкрив рахунок, красиво «поклавши» ударом з розвороту в кут воріт - 0:1!

До перерви у господарів були нагоди відігратися, а гості могли перевагу подвоїти. Проте мінімальна неточність та хороша гра голкіперів посприяли тому, щоб команди пішли відпочивати з 0:1 на табло.

В другому таймі «Helpix» розпочав дуже потужно. Хмельничани створили чимало нагод, але Станіслав Горнік кулястого в свою сітку не пустив. Натомість Владислав Сизик, вискочивши у швидкий відрив, забив потужним пострілом у ближній кут. Щоправда, радість «князів» була короткою. Дуже швидко «Helpix» одного м‘яча відквитав - 1:2.

Витримавши ще один натиск, «Любарт» перевагу знову подвоїв. Горнік, у фірмовому стилі, вкинув далеко в боротьбу, внаслідок якої Антон Дригульський влучно переправив кулястого головою - 3:1.

До останніх секунд господарі намагалися врятувати ситуацію, залучивши п‘ятого польового, проте підопічні Назара Бугайчука вистояли. А насамкінець Станіслав Горнік, зігравши «від воріт до воріт», поставив жирну крапку, зафіксувавши підсумкові 4:1.

Читайте також:

Можливо зацікавить