Колишній начальник патрульної поліції Луцька поїде на Ігри нескорених

Колишній начальник патрульної поліції Луцька поїде на Ігри нескорених

За підсумками попереднього конкурсу шанс потрапити до української збірної учасників Ігор Нескорених отримав патрульний поліцейський Олександр Вовченко. Він братиме участь у відбіркових змаганнях, які наприкінці травня пройдуть у Львові.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Олександр Вовченко - ексочільник патрульної поліції Волинської області. Також він служив у Івано-Франківську – на посаді керівника відділу превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Тоді чоловік потрапив у скандал. Адже в мережі з'явилося відео, на якому він начебто кидає гранату в коридорі Управління патрульної поліції в Луцьку, де він працював начальником до переведення на Прикарпаття.

З березня 2022 року у складі зведеного загону Департаменту патрульної поліції він воює у найгарячіших точка фронту. Брав участь у боях за Ірпінь, звільненні Миколаївської та Харківської областей, зараз разом з побратимами тримає позиції на Донеччині. Отримав порання – важку контузію. Але, запевняє, посилено тренується, аби на всесвітніх Іграх ветеранів та військовослужбовців продемонструвати усю міць і незламність української нації.

Колишній начальник патрульної поліції Луцька поїде на Ігри нескорених

Цьогоріч змагання Нескорених пройдуть у німецькому Дюссельдорфі за участі понад 20 країн світу. Україну представлятимуть 24 учасники.

Читайте також:

Можливо зацікавить