Колишня речниця ДПСУ попрощалася з Україною та показала новий відпочинок на Мальдівах. Фото

Колишня речниця ДПСУ попрощалася з Україною та показала новий відпочинок на Мальдівах. Фото

Колишня речниця прикордонників південного регіону України Іванна Плантовська, яка потрапила у скандал через оголені фото в соцмережах, виклала нові фото ще більш відверті. Показавши свій відпочинок на Мальдівах.

Про це пише ТСН.

 Наприкінці березня, Плантовська натякнула, що залишає Одесу, тому що «час рухатись далі», при цьому вона також зазначила, що змінює автономери на автомобільні знаки іншої країни.

«Але моя ненька Україна в серці назавжди», - написала колишня прикордонниця.

Цього разу деякі зі своїх фото Плантовська підписала трьома словами: «Я в раю» та обмежила функцію коментування своїх нових постів.

Колишня речниця ДПСУ попрощалася з Україною та показала новий відпочинок на Мальдівах. Фото

Нагадаємо, що  в січні прес-офіцерка Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська потрапила в  гучний скандал. Під час війни вона не відмовляла собі ні в чому та хизувалася своїм розкішним життям.

А в березня вже після звільнення вона знову показала свій відпочинок за кордоном.

Читайте також:

  • Нещодавно частину суспільства сколихнув скандал через викриття псевдопсихолога Спартака Субботи. Як виявилося, він ввів у оману мільйони людей, бо надавав послуги та нібито експертні оцінки, не маючи жодної відповідної освіти, а лише вигадуючи наукові ступені та публікації. Виявилося, що колишній директор музею у Рокинях теж сказав не правду.
  • Голова Зимнівської громади Вʼячеслав Католик, який відзначав Вербну неділю у храмі УПЦ МП, каже, що не розуміє, чому публікація привітанням з Вербною неділею набрала такого ажіотажу. Адже сам не проти інших церков, як і самого переходу до ПЦУ.

Можливо зацікавить