Командир князівської бригади святкує день народження

Командир князівської бригади святкує день народження

19 жовтня командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко святкує день народження.

Про це повідомили на сторінці бригади.

«День народження у нашого бойового командира бойової 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковника Олександра Охріменка. Командире, бажаємо сили, витримки і наснаги, аби якнайшвидше отримати бажану перемогу», - йдеться у дописі.

Довідково. Олександр Охріменко народився на Вінниччині. У 2002 році вступив до Одеського інституту Сухопутних військ. У 2006-му закінчив із відзнакою загальновійськовий факультет цього навчального закладу. За рейтинговим розподілом для подальшого проходження служби потрапив до окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців на посаду командира взводу. У цій військовій частині служив до 2014 року. Війну на Донбасі зустрів на посаді начальника штабу одного з механізованих батальйонів цієї ж бригади, яка у складі батальйонно-тактичної групи брала безпосередню участь у боях проти росіян поблизу кордону в районі населених пунктів Червонопартизанськ та Ізварине. У подальшому проходив службу у складі окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, бригади імені князя Костянтина Острозького, окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка - на посаді першого заступника - начальника штабу бригади. Після закінчення навчання в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського проходив службу в органах військового управління - в командуванні Сухопутних військ.

Торік восени був призначений на посаду командира окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Командир князівської бригади святкує день народженняКомандир князівської бригади святкує день народженняКомандир князівської бригади святкує день народженняКомандир князівської бригади святкує день народження

Можливо зацікавить