Конфлікт між двома невістками: жінка втратила дитину після побоїв родички

Конфлікт між двома невістками: жінка втратила дитину після побоїв родички

На Одещині в селі Ганно-Покровка днями стався трагічний випадок з вагітною жінкою, після чого історія набула резонансу та її почали поширювати у соцмережах. Деякі з телеграм-каналів спочатку поширили інформацію, що, нібито невістка вдарила у живіт вагітну свекруху, після чого у останньої стався викидень. Але, як з’ясувалось, ця інформація відповідає дійсності лише частково.

Як розповів в коментарі для ТСН голова Коноплянської громади (село Ганно-Покровка входить до її складу) Олександр Волошин, згідно з тими даними, які він отримав з неофіційних джерел, конфлікт стався між невісткою та донькою місцевої мешканки.

«Це сталось між невісткою та донькою. Звичайно, поліція розбереться. Через що саме це сталось – сказати складно, тому що у події не було свідків», - розповів Олександр Волошин.

Своєю чергою, в селі Ганно-Покровка нам розповіли, що ця родина ніколи не потрапляла в поле зору влади.

«Приїздила швидка, знаємо, що жінка втратила дитину. В селі кажуть, що цю дитину жінка дуже чекала, тому як це – перша дитина цієї жінки від нового чоловіка. Ще одна дитина у неї є, наскільки зрозуміло, від іншого шлюбу. Знаємо, що в родині дуже засмучені через все це, тому як родина є звичайною, ми не можемо назвати їх неблагополучними», - розповіли у селі.

Офіційно в поліції Одеської області нам відповіли, що за їхніми даними, конфлікт стався між двома невістками.

Читайте також:

Можливо зацікавить