«Кусок дороги за 200 тисяч гривень без тендеру»: колишній нардеп про будівництво доріг у Підгайцівській громаді

«Кусок дороги за 200 тисяч гривень без тендеру»: колишній нардеп про будівництво доріг у Підгайцівській громаді

Колишній народний депутат України Анатолій Горбатюк обурився будівництвом доріг у Підгайцівській громаді.

Про це волинянин написав на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, дороги у селі Піддубці, у якому він мешкає, будуються із порушенням всіх технологій і розповів про схему, за якою це відбувається.

«В Підгайцівській громаді зараз в селі Піддубці будуються дороги з порушенням всіх технологій, за принципом «кусок дороги за 200 тисяч гривень без тендеру» і «бабки» в руках керманичів. Все просто. Щебінь привозять «30-тонники» і висипають на асфальтовану дорогу. Там йде загрузка ЗІЛів і щебінь вивозять в чисте поле, де людські городи, які є насправді ділянками під забудову і роками тут ніхто не будується. Трактор висипані купи щебня прямо на чорнозем розгортає і все, дорога є, гроші в кишеннях потрібних людей»,- йдеться у дописі.

Анатолій Горбатюк закликав відповідні структури звернути на неякісне будівництво доріг у селі Піддубці.

«От питання до голови Семенюка і заступників: «Хлопці, а ви будуєте в себе дім без фундаменту, або кладете асфальт чи бруківку на дворі без просипки піском і щебнем»? В себе за свої «кровні» ви все робите «по хазяйські», а тут займаєтесь відмиванням грошей під час війни. От як і кому, ви будете здавати ці дороги? Які дасте гарантії на експлуатацію, адже цей щебінь, чорнозем ковтне за одну весну? А чому чорнозем, (а тут віками ріс дубовий ліс) під дорогою, не знятий і не пішов на рекультивацію земель громади? Та ви краще зробіть просипку щебня по краях існуючих доріг, побудованих без вас, відремонтуйте існуючі дороги від ям, зробіть 1 км якісної нової дороги, де є потреба, а не ганьбіться такими «гнилими справами». В нас в державі є контролюючі структури влади, чи всі вимерли і заховались від активних дій? Влодо, не спи, дій, контролюй, карай винних», - наголосив він.

«Кусок дороги за 200 тисяч гривень без тендеру»: колишній нардеп про будівництво доріг у Підгайцівській громаді«Кусок дороги за 200 тисяч гривень без тендеру»: колишній нардеп про будівництво доріг у Підгайцівській громаді«Кусок дороги за 200 тисяч гривень без тендеру»: колишній нардеп про будівництво доріг у Підгайцівській громаді«Кусок дороги за 200 тисяч гривень без тендеру»: колишній нардеп про будівництво доріг у Підгайцівській громаді«Кусок дороги за 200 тисяч гривень без тендеру»: колишній нардеп про будівництво доріг у Підгайцівській громаді«Кусок дороги за 200 тисяч гривень без тендеру»: колишній нардеп про будівництво доріг у Підгайцівській громаді

Читайте також:

Можливо зацікавить