Лучан, які живуть поблизу заводу «Мотор», просять переїхати

Лучан, які живуть поблизу заводу «Мотор», просять переїхати

Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав містян бути пильними,не нехнувати оповіщеннями тривоги, а при змозі переїхати в інше місце тих, хто живе поруч із заводом «Мотор».

Про це йшлося у щоденному відеозверненні мера Луцька.

«Сьогодні - п’ятниця. І, на жаль, ранковою новиною стало те, що поруч зі Львовом обстріляли ракетами авіаремонтний завод. Всі ви знаєте, що у нас у Луцьку є завод «Мотор» і, на превеликий жаль, він теж знаходиться у зоні ризику. Ми не знаємо, буде чи не буде удар. Ми не знаємо, коли цей удар буде. Можливо його і ніколи не буде, але сьогоднішні події поруч зі Львовом показують нам, що це може статися. Необхідно бути обережними, уважними і подбати про свою безпеку завчасно», - зауважує Ігор Поліщук.

Також він закликав лучан, які живуть у безпосередній близькості до заводу «Мотор», при можливості переїхати у безпечне місце. Йдеться про мешканці вулиць Ківерцівська від номеру 2а до номеру 30, Авіаторів і бічні вулиці, які йдуть від неї: Ціолковського, Можайського, Кожедуба, Липовецька, Озерецька, Жуковського і Петрова. Особливо ті будинки, які знаходяться ближче до заводу.

«За можливості без паніки, без якихось різких імпульсивних рухів переїдьте до ваших родичів, друзів, знайомих, колег, до тих людей, які готові надати вам своє житло, прихистити, для того, щоб ви були у безпеці. Звертаюся до вас і віднесіться, будь ласка, до цієї інформації дуже відповідально», - додав очільник міста.

Для тих, хто не може знайти альтернативу на найближчі дні для свого проживання просять телефонувати після 12 години до секретаря Луцької міської ради Юрія Безпятка за номером – 0509626774. Він буде консультувати і сприятиме поселенню в інших місцях для того, щоб були у безпеці.

Можливо зацікавить