Лучани обурені ремонтом мосту на проспекті Перемоги

Лучани обурені ремонтом мосту на проспекті Перемоги

У Луцьку фарбують міст, який з’єднує два проспекти – Перемоги і Соборності. Робітники уже кілька днів зачищають перила та парапети і фарбують їх.

Лучани такою роботою не задоволені. Про це йдеться в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Тендер на проведення робіт оголосив департамент житлового комунального господарства. Компанія, яка виграла тендер, має пофарбувати перильне та парапетне огородження за 720 тисяч гривень. Нині працівники зачищають фарбу із перил та парапетів, далі покривають їх фарбою. Компанія, яка виграла тендер – із Києва.

Початкова вартість робіт становила 720 тисяч гривень, столична компанія запропонувала все зробити за трохи менше – 690 тисяч.  Лучани їхньою роботою не задоволені. Гроші, наголошують, зовсім немаленькі, а роботу роблять абияк.

Цей міст традиційно щороку фарбують у синьо-жовтий колір. І якщо парапетне огородження відносно нове, то стан перил – залишає бажати кращого, однак оновлення хоча б їх вигляду необхідне.

На тендер подавалося кілька компаній, серед них –  луцька компанія «Рембудсервіс», яка запропонувала найнижчу ціну – 570 тисяч гривень. Однак, компанії відмовили через деякі невідповідності у документах. 

Детальніше – дивіться у сюжеті:

Читайте також:

Можливо зацікавить