Лучани продовжують масово скаржитися на несправедливе відключення світла

Лучани продовжують масово скаржитися на несправедливе відключення світла

До Луцької міської ради продовжують надходити скарги на недотримання «Волиньобленерго» графіків відключення електроенергії у громаді.

Такі повідомлення отримують фахівці на «гарячій» лінії міськради 18 січня.

Зокрема, мешканець вулиці В'ячеслава Чорновола нарікає на недотримання графіків «Волиньобленерго».

«За адресою вулиця В'ячеслава Чорновола, 6 по графіку була заплановане вимкнення 18 січня з 10:00 до 14:00, а вимкнули о 9:00», - йдеться у повідомленні.

Також сьогодні, 18 січня, скарги на недотримання графіків та відсутність світла надходили з бульвару Дружби Народів, 12 та 15, вулиць Конякіна, 3А та 37А, В’ячеслава Чорновола, 8, Арцеулова, 7, Гетьмана Мазепи, 49, Єрмолової, 1, Вишківської, 5А, Грабовського, 7А, проспекту Соборності, 38 та з села Великий Омеляник (Набережна, 10). 

З вулиці Гетьмана Мазепи, 49, зазначають, що електропостачання відсутнє більшу частину дня. У зв‘язку з постійним недотриманням графіків вимкнення псується побутова техніка.

Вчора, 17 січня, також були такі скарги. Зокрема, лучани просять не вимикати світло в стоматполіклініці на вулиці Степана Бандери.

Нагадаємо, що нацкомісія з енергетики оштрафувала три обленерго за недотримання графіків відключення електроенергії. Йдеться про операторів енергопостачання у Чернівецькій, Вінницькій та Волинській областях. Рішення про штрафи для «Чернівціобленерго», «Вінницяобленерго» та «Волиньобленерего» комісія прийняла на засіданні у вівторок, 17 січня.

Читайте також:

Можливо зацікавить