Лучанин намагався відсудити мільйони у відомого гурту «Антитіла»

Лучанин намагався відсудити мільйони у відомого гурту «Антитіла»

Лучанин Сергій Лапковський вже понад три роки тому подав позов на гурт «Антитіла». Чоловік намагався через апеляцію поновити судовий процес, яким хотів стягнути з артистів мільйони гривень за нібито застосування патенту в трьох музичних композиціях гурту.

 Про це гурт повідомив у фейсбуці.

«Поки рвуться снаряди і обриваються українські життя, під шум війни волинські підприємці, так звані «патентні тролі», намагались вдруге, втретє і вчетверте, протягом цього року, через суд, зірвати мільйони з гурту Антитіла. Сергій Лапковський, лучанин, який запатентував, умовно, «ноту Ля» і її фізичні акустичні властивості, в змові з волинськими патентними повіреними, юристами та музичним експертом, композитором Тиможинським В.А., намагався через апеляцію поновити судовий процес, яким хотів стягнути з гурту Антитіла мільйони гривень за нібито застосування цього патенту в трьох музичних композиціях гурту, але 6 лютого 2023 був відправлений Київським апеляційним судом в слід за руским кораблем, що поставило певну крапку у даній справі», - йдеться у дописі.

У липні 2022 року, коли учасники гурту були в одній з найгарячіших точок війни на півночі Харківщини, на околицях села Дементіївка, Лапковський в цей момент писав заяви до суду про «Зміну предмету позову», намагаючись збільшити свій заробіток прив’язуючись до нового курсу долара, що становило 40350 доларів США. А наступними заявами цю суму він вже називав «неотриманим своїм прибутком», який розписав аж до 2031 року і сумою в 52050 доларів США. Окрім цього, через суд Лапковський намагався вилучити пісні гурту Антитіла зі всіх цифрових платформ і ефірів радіо, заборонити їх живе виконання, використовуючи у своїх заявах термін «контрафактні композиції». А в одному з пунктів чергової заяви троль Лапковський просив суд вилучити і знищити всі примірники пісень. Прочитайте скріни його заяв, і ухвал суду, ми спеціально все виклали в повному об’ємі.

«На минулому тижні, за кілька днів до засідання Київського апеляційного суду, Лапковський намагався зупинити наш зустрічний позов про скасування одіозного патенту на корисну модель, який був виданий Укрпатентом в 2013 році, та додатково зазначав, що Антитіла хизуються з його «патентної» діяльності на своїх прес-конференціях, та продовжують виконувати пісні під час тривалого трирічного судового процесу. Мабуть таким чином хотів викликати схильність суду до своєї недолугої персони, але не вийшло, і чергові судові збори і витрати, безробітний Лапковський, який іноді підліковується у психіатричній лікарні, знову отримає у своїх «керівників». Прийде час, ми будемо знати кожного, хто стоїть за діями цих патентних шахраїв!» - кажуть музиканти.

Лучанин намагався відсудити мільйони у відомого гурту «Антитіла»Лучанин намагався відсудити мільйони у відомого гурту «Антитіла»

Читайте також:

Можливо зацікавить