Лучанка розповіла, як працювала на лікаря-сутенера

Лучанка розповіла, як працювала на лікаря-сутенера

У Луцькому міськрайонному суді – відомий луцький лікар акушер-гінеколог Василь Стефанюк, якого впіймали на тому, що він підробляв сутенером.

14 вересня в суді допитали свідка у справі – дівчину, яку Василь Стефанюк підшукав для надання клієнтам сексуальних послуг, повідомляє Конкурент

«Коли було потрібно, дзвонили до мене попередньо. Казали що, є хлопці, щоб надавати сексуальні послуги», – розповідає жінка.

Як розповіла дівчина у суді – послуги сексуального характеру вона надавала у готелях, чи лазнях, які для неї та клієнта бронював Василь Стефанюк. Усіх епізодів вона пригадати не змогла, бо зізнається, їх було дуже багато.

На запитання щодо вартості та тривалості наданих послуг жінка розповіла – 3 тисячі гривень за 2 години.

Нагадаємо: злочинну сутенерську діяльність у Луцьку припинили в травні минулого року. 

Було встановлено, що 53-річний лучанин, працівник однієї з лікарень, пропонував потенційним клієнтам жінок для надання оплатних сексуальних послуг. Грошова винагорода становила від 800 до 1,5 тисячі гривень, залежно від віку жінок, які надавали такі послуги. Окрім того, чоловік домовлявся про місця зустрічей та бронював готелі й сауни.

За злочинну діяльність із кожного клієнта лучанин отримував свою частину грошової винагороди – від 300 до 500 грн. Тоді зловмиснику оголосили про підозру, а суд обрав запобіжний захід – домашній арешт. 

Детальніше – у відео.

Можливо зацікавить