Лукашенко створює додатковий підрозділ своєї охорони: відома причина

Лукашенко створює додатковий підрозділ своєї охорони: відома причина

  Олександр Лукашенко не довіряє своїм спецслужбам і підозрює їх у зраді. Саме тому він почав формувати свою охорону з приватної охоронної служби.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

«На фоні інформації про ліквідацію самопроголошеного президента Білорусі, Лукашенко підозрює свої спецслужби у можливій зраді. Зокрема, йдеться про білоруський КДБ», – йдеться у повідомленні. 

Саме через страх за своє життя, Лукашенко сформував новий підрозділ особистої охорони. Туди входять представники однієї з приватних охоронних компаній країни.

«За інформацією білоруського підпілля, це компанія «Гард сервіс», на яку вже покладені завдання по формуванню ПВК для участі у війні проти українців», – додали в Центрі.

Читати також:

  • Невизнаний у світі президент Білорусі Олександр Лукашенко сказав, що білоруси підтримують своїх «російських братів», але й нібито «не забувають» про українців.
  • Влада Білорусі підтвердила потрапляння ракети з зенітно-ракетного комплексу С-300 на територію країни, самопроголошеному президенту країни Олександру Лукашенку вже повідомили про це.

Можливо зацікавить