Лукашенко вперше за 17 років прилетів із візитом до Ірану

Лукашенко вперше за 17 років прилетів із візитом до Ірану

 

Невизнаний у світі президент Білорусі Олександр Лукашенко прилетів із офіційним візитом до Ірану вперше за 17 років.

Про це пишуть білоруські пропагандисти з БелТА.

 У повідомленні йдеться, що, у Тегерані 13 березня очільник Білорусі переговорить з президентом Ірану Ебрахімом Раїсі.

За інформацією джерела, головною темою перемовин стане «розвиток взаємодії з усього спектру двосторонніх відносин з акцентом на торговельно-економічне співробітництво».

Ще зазначається, що самопроголошений президент Білорусі буде зустрічатися з представниками Ірану як «у вузькому так і розширеному колах».

«Сторони обговорять реалізацію проектів у сферах промисловості, сільського господарства, транспорту та логістики. Окрема увага буде приділена ситуації в регіоні та у світі загалом», - повідомила пресслужба Лукашенка.

В Ірані білоруський диктатор Лукашенко матиме зустрічі з першим віцепрезидентом Мохаммадом Мохбером, головою Зборів ісламської ради Мохаммадом-Багером Галібафом та очільником Ірану Алі Хаменеї.

Читайте також:

  • Невизнаний у світі президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив нову заяву про війну Росії в Україні. На його думку, країни ОДКБ мають визначитись з своєю позицією, адже відсидітися не вийде.
  • Олександр Лукашенко підписав новий указ. Документом передбачається призвати у лютому-травні 2023 року білорусів, що знаходяться в резерві, на строкову військову службу.

Можливо зацікавить