Луцьк отримає медично-військову «гуманітарку» від міста-партнера з Німеччини

Луцьк отримає медично-військову «гуманітарку» від міста-партнера з Німеччини

Луцьк очікує третій вантаж із гуманітарною допомогою з Швайнфурта. Це будуть багатофункціональні медичні ліжка, тактичний одяг від шоломів до тактичних окулярів і дощовиків, захисні пластини для бронежилетів, плитоноски, прилади нічного бачення, ліки та спальні мішки з карематами.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Такі перспективи озвучив член міськради Швайнфурта під час зустрічі їхньої делегації, на чолі з бургомістром,  із мером Луцька Ігорем Поліщуком

Луцький міський голова зустрівся з мером німецького міста Швайнфурт Себастіаном Ремеле та членом міської ради цього ж міста Юргеном Монтагом 15 вересня.

Юрген Монтаг повідомив, що найближчим часом на Луцьк очікує третій вантаж із гуманітарною допомогою з Швайнфурта. Це будуть багатофункціональні медичні ліжка, тактичний одяг (шоломи, наколінники, налокітники, тактичні рукавиці, взуття, дощовики, тактичні окуляри), захисні пластини для бронежилетів, плитоноски, прилади нічного бачення, лікарські засоби та спальні мішки з карематами.

Нагадаємо, що завдяки партнерству Луцька і Швайнфурта у серпні 2022 року з Німеччини приїхав на Волинь аварійно-рятувальний автомобіля Mercedes Benz 1120AF. Його передали Першому державному пожежно-рятувальному загону ГУ ДСНС України у Волинській області. 

Того ж місяця в Луцький центральний пункт допомоги доправили 16 палет із одягом, продуктами харчування, одноразовим посудом, засобами гігієни, медикаментами, павербанками, батарейками, спальними мішками та карематами.

Можливо зацікавить