Луцьк попрощався із загиблим Героєм Валерієм Федюком

Луцьк попрощався із загиблим Героєм Валерієм Федюком

У кафедральному соборі Святої Трійці Луцька відбулась громадська панахида за загиблим у війні з росією лучанином 59-річним Валерієм Федюком. 

Героя мобілізовували 26 лютого цього року до військової частини на посаду навідника механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону, - йдеться на сайті міської ради. 

Герой загинув 1 серпня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Яковлівка Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

До молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, долучилася родина, бойові побратими та небайдужі лучани.

«Після панахиди труну з тілом Героя під звуки солдатської сурми прощальною ходою пронесли Театральним майданом. У цей час присутні на площі містяни стали на коліна. Перед фотостендом «Герої Небесної Сотні - Загинули за єдність України» траурна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн» - пишуть у дописі. 

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого! Вічна шана Герою!

Луцьк попрощався із загиблим Героєм Валерієм ФедюкомЛуцьк попрощався із загиблим Героєм Валерієм ФедюкомЛуцьк попрощався із загиблим Героєм Валерієм ФедюкомЛуцьк попрощався із загиблим Героєм Валерієм ФедюкомЛуцьк попрощався із загиблим Героєм Валерієм ФедюкомЛуцьк попрощався із загиблим Героєм Валерієм Федюком

Можливо зацікавить