Луцька дизайнерка запускає виробництво світловідбивних жилетів

Луцька дизайнерка запускає виробництво світловідбивних жилетів

Луцька дизайнерка та бізнесвумен Лілія Радіцька запускає виробництво світловідбиваючих жилетів. Їх можна буде носити в кишені або в сумочці, а ввечері, по дорозі додому, накинути на себе.

Про це пише Перший з посиланням на сторінку жінки у соцмережі. 

«Вони хочуть, щоб ми боялись темряви та холоду, але ми шукаємо шляхи вирішення цих тимчасових незручностей. Не стрічка, не дві, а ціла світловідбиваюча жилетка буде вже завтра запущена у виробництво. Вона буде компактною, її можна буде носити в кишені або в сумочці, а ввечері, по дорозі додому, накинути на себе. Йти в темряві додому страшно, а дороги все ж слизькі. Водіям потрібно бачити пішоходів здалеку», – написала дизайнерка. 

Луцька дизайнерка запускає виробництво світловідбивних жилетівЛуцька дизайнерка запускає виробництво світловідбивних жилетів

За її словами, жилети відбиватимуть світло –  із ближнім світлом фар, видимість орієнтовно 130-140 м, а з дальнім - до 400 м.

«Гроші ліпше витратити на ЗСУ, аніж на травматолога з реабілітологом»,‘– додає пані Лілія. 

Вона розповіла, що розмір жилетки буде універсальний – обхват до 130 см (щоб було нормально накидати на об'ємний верхніх одяг). Коштуватиме 450 гривень. 

Можливо зацікавить