Голова Луцької райради, який виїхав за кордон, не залишив заяви про відставку

Голова Луцької райради, який виїхав за кордон, не залишив заяви про відставку

Луцька районна рада наразі не може зібрати позачергову сесію та обрати нового очільника, адже не отримала заяви про звільнення від голови Олександра Омельчука. 

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили в пресслужбі райради. 

«Станом на 17 травня, власноруч написаної Омельчуком заяви у раді немає. Для того, аби могли зібрати позачергову сесію та обрати нового очільника, вона таки мусить бути отримана радою», - йдеться у поясненні. 

Нагадаємо, нещодавно у мережі голова Луцькради оприлюднив відео, на якому повідомив про свою відставку через погрози розправою. Також він повідомив, що перебуває за кордоном. У коментарі ВСН заступник голови, а наразі виконуючий обов'язки голови Луцької райради Андрій Лев повідомив, що у райраді не були повідомлені про рішення Омельчука скласти повноваження. Щодо виїзду його закордон, тож Лев зазначив, що це було звичайне стандартне відрядження, по якому Омельчук і раніше неодноразово привозив гуманітарну допомогу.  

У коментарі ІА ВолиньPost у пресслужбі райради додали, що відрядження Омельчука офіційно тривало до вівторка, 16 травня. Тобто середа, 17 травня – перший офіційний прогул.

«З приводу того, чи нараховуватимуть Омельчуку заробітну плати за дні, коли він формально ще є головою ради, але фактично вже не виконує своїх обов’язків, а також оцінки правомірності дій Олександра Омельчука у райраді зауважили, що коментуватимуть ситуацію у публічній площині пізніше», - інформує видання.

Читайте також: 

  • Розслідують привласнення майна: поліція прокоментувала заяву голови Луцької райради
  • «Дізнались з відкритих джерел»: у партії прокоментували заяву голови Луцької райради

Можливо зацікавить