Луцькі депутати вчилися стріляти

Луцькі депутати вчилися стріляти

Депутати Луцької міської ради Алла Надточій та Андрій Лучик закінчили курс «ефективне володіння та поводження зі зброєю». 33 години, 10 вечорів після роботи і трохи болю в м’язах зранку.

Про це пише Алла Надточій на своїй сторінці у фейсбуці

Упродовж десяти днів усіх учасників курсі навчали теорії про поводження зі зброєю, медичної допомоги, комунікації, тактики. Потім була практична частина.

«Пізнавально та цікаво було, коли ми «евакуйовували пораненого», бігали, повзали, стріляли, відпрацьовували налагодження зв’язку з раціями, вивчали військову топографію орієнтування на місцевості, накладання джгутів та інше», - пригадує депутатка. 

«Такого я не вчила в школі чи університеті, це нова реальність, до якої потрібно пристосуватись. Звичайно, я надіюсь, що у Луцьку і далі буде тихо та спокійно, що скоро Україна переможе і ці знання мені ніколи не знадобляться, як і іншим. Проте, реалії сьогодення говорять, що потрібно знати основи військово-медичної підготовки та володіти вогневою підготовкою», - коментує Алла Надточій. 

Курс «ефективного володіння та поводження зі зброєю» проходить на базі юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки. Заняття відбуваються ввечері по буднях. Вікова категорія не обмежена.

Луцькі депутати вчилися стрілятиЛуцькі депутати вчилися стрілятиЛуцькі депутати вчилися стрілятиЛуцькі депутати вчилися стрілятиЛуцькі депутати вчилися стрілятиЛуцькі депутати вчилися стрілятиЛуцькі депутати вчилися стрілятиЛуцькі депутати вчилися стріляти

Можливо зацікавить