Луцький стадіон чекає на футбольну команду

Луцький стадіон чекає на футбольну команду

У Луцьку тримають перемовини стосовно того, аби здати стадіон «Авангард» в оренду футбольній команді, яка виявить таке бажання.

Про це під час бюджетної комісії 12 грудня повідомив директор департаменту молоді та спорту Луцької міськради Володимир Захожий.

За його словами наразі директор стадіону Олександр Стадницький веде перемовини стосовно того, аби у місто зайшла якась футбольна команда.

«Якщо якась команда виявить таке бажання, і ми зійдемося у ціні, то це було б ідеально, і ми закрили б багато витрат. 

Загалом у країні багато команд лишилися без футбольних полів та інфраструктури, і наразі вони фінансуються мінімально. Хтось перебуває за кордоном, хтось біля себе намагається проводити навчально-тренувальні збори. Але коли вони приїдуть до нас, то мають розуміти, що це не лише оренда футбольних полів, зокрема тренувальних, а й готель, харчування і тому подібне. Сьогодні не кожна команда готова на такі витрати.

Але якщо наступного року будуть проходити чемпіонати, то луцький стадіон матиме хороші шанси на те, аби його орендували», - зазначив Володимир Захожий.

Він також розповів, що у підприємстві наразі розроблено положення на платні послуги. Також там проводяться безкоштовні заняття. 

«Приходить багато людей, попри те, що темна пора доби. Але ми не включаємо освітлення, бо економимо кошти. Багато займається студентів, тренуються усі спортсмени, учасники олімпійських ігор. І ми працюватимемо над тим, аби цей стадіон розвивався з мінімальним залученням бюджетних коштів», - зазначив Захожий.

Можливо зацікавить