Луцького «кольорового» слоника пропонують зробити символом міста

Луцького «кольорового» слоника пропонують зробити символом міста

Слоника, що вже багато років «живе» поблизу Палацу учнівської молоді в Луцьку, пропонують зробити символом міста.

Таку ідею запропонував уродженець Луцька, медіахудожник Сергій Коцун.

«У Луцьку є ось такий колишній водограй і останні років з тридцять існує чудова традиція серед місцевих нефарів фарбувати його в різноманітні кольори. Можете загуглити, знайдете чимало світлин», - пише Сергій Коцун на своїй сторінці у фейсбуці.

«Кого той слоник лише не бачив, хто там повз нього лише не проходив, від Маренича з Зінкевичем до тих, про кого світ поки що й не чув. Власне бренд майже вже є, то чого його не використати? Я не за магнітики на холодильник, чи сувенірні статуетки, хоча і це не погано, я за алкоголь.

Чому б місцевим пивоварам не створити нову лінійку сидру, міцного, градусів одинадцять, дванадцять та не назвати його «Кольоровий слон», чи «Луцький слон», чи навіть «Рожевий слон», хоча пиво з такою назвою вже існує, здається бельгійське. Pink Elephant в англомовному світі означає те ж саме, що в нас Біла Гарячка», - роз’яснює медіахудожник .

На етикетці, за словами художника, має бути зображений цей фонтан: «Якщо він червоного кольору, то це вишневий сидр. Якщо зеленого, то з грушок зроблений. Якщо синього, то сливовий, або з терпкого, місцевого винограду й т.д. Не дякуйте, відрахуєте потім за ідею десятину на добрі справи», - додає  Сергій Коцун.

Можливо зацікавить