Луцького медика нагородили «Орденом Святого Пантелеймона»

Луцького медика нагородили «Орденом Святого Пантелеймона»

 23 найкращих медиків України нагородили «Орденом Святого Пантелеймона». Серед них і волинянин Ігор Гнетньов.

Про це повідомляє Укрінформ. 

Цього року відзнака має лише одну номінацію - «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором».

Зазначається, що серед переможців є багато військових медиків або цивільних лікарів, які пішли на фронт.

Нагороджений орденом волинянин Ігор Гнетньов виконує обов'язки директора Медичного центру реабілітації учасників бойових дій однієї з територіальних громад. Протягом періоду воєнного стану він продовжує надавати допомогу пацієнтам, займається благодійністю, надає допомогу учасникам бойових дій та постраждалим; здійснює поїздки до військових із допомогою. За його ініціативи на підприємстві були зібрані кошти на потреби ЗСУ та на гуманітарні потреби.

Луцького медика нагородили «Орденом Святого Пантелеймона»Луцького медика нагородили «Орденом Святого Пантелеймона»

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» - це найвища громадська нагорода, яка має професійно-фахове спрямування, присуджується за значні результати в галузі охорони здоров’я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства. Відзнака вручається особам, яким притаманні високий професіоналізм, духовно-моральні якості, та які досягли значних особистих результатів у галузі охорони здоров’я, благодійній та громадській діяльності.

Відзнаку погодили та благословили предстоятелі найбільших християнських церков України.

Урочиста церемонія нагородження «Медичним Оскаром» щорічно проходить 9 серпня у День Святого великомученика і цілителя Пантелеймона.

 

Можливо зацікавить