Магазини «Сім 23» у Луцьку працюватимуть довше

Магазини «Сім 23» у Луцьку працюватимуть довше

У Луцьку оновили графіки роботи мережі магазинів «Сім 23» - вони працюватимуть довше. Заразом подовжено працюватимуть й кілька інших бізнесів міста.

Відповідне рішення ухвалили у середу, 15 березня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Йдеться про те, що магазини «Сім 23. Зручний маркет» по 15 березня наступного року працюватиме з 7-ї до 23-ї години із забороною продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових з 07:00 до 08:00 та з 22:00 до 23:00. 

Щоправда, рішення на рік ухвалили не для всіх магазинів: для 14 магазинів мережі - на місяць. до наступного засідання виконавчого комітету. Річ у тім, що вони мають вивіски старого зразка, а оновлення відбуватиметься після закінчення воєнного стану. Зазначається, що вартість заміни однієї вивіски орієнтовно становить 130 тисяч гривень, на що коштів вони не мають.

Заразом ухвалили рішення і щодо роботи розважального комплексу «MAXIMUS» та кафе «Ring DJ CAFE». Вони працюватимуть цілодобово із забороною продажу на винос з 22.00 до 08.00 алкогольних напоїв за умови дотримання комендантської години. 

Заразом з дотримання комендантської години також працюватиме ресторан «Колобок» у селі Княгининок: з 9-ї по 24-ту з такими ж обмеженням на продаж алкоголю.

Читайте також:

Можливо зацікавить