Маленькій волинянці потрібна складна коштовна операція: мама просить допомоги

Маленькій волинянці потрібна складна коштовна операція: мама просить допомоги

9-річній волинянці Мілані Грушевській потрібна коштовна операція та не менш дороговартісна реабілітація

Про це мама дівчинки Ольга розповіла виданню «Володимир Медіа».

Мова йде про дорого вартісну селективну дорзальну різотомію (операція в нейрохірургії для подолання спастики м’язів ніг) на спинному мозку та не менш коштовну реабілітацію

Ольга зазначила в розмові, що розуміє, час нині важкий, йде війна, але без пожертв милосердних людей їй просто не справитися.

За свої дев’ять років Мілана пройшла не одне обстеження, лікування, операції по підрізанню сухожилля та реабілітацію майже в усіх спеціалізованих центрах, лікарнях та спостерігалася у кращих нейрохірургів держави.

Як зазначила пані Ольга, після чергового обстеження у львівській дитячій лікарні Святого Миколая, нейрохірурги запропонували провести цю складну операцію, яка дасть змогу Міланці вільно рухатися.

Матір, котра самостійно виховує двох дітей, не має фінансової змоги заплатити не лише за операцію, а й не менш дорого вартісну реабілітацію. Операція з аналізами вартуватиме в межах 130 тисяч гривень, близько 100 тисяч коштуватиме реабілітація, яка є неодмінною після операції.

Мілана -  учениця першого класу. Шкільну програму дівчинка засвоює непогано, вільно спілкується з ровесниками.     

А допомогла їй у цьому домашня чотирилапа улюблениця сім’ї – спанієлька Лола. Як зазначила в розмові Ольга Петрівна, її дівчатка вже давно просили  завести песика, однак  на той час стояла на своєму: «Спочатку заговорить Міланка, потім заведемо песика». Натомість почула у відповідь:  «Заведемо собачку – Міланка заговорить». Так і сталося. Через три місяці після того, як Лола з’явилася у родині Грушевських,  Міланка почала розмовляти.

Тобто Лола перейняла на себе функцію домашнього реабілітолога. Однак для подальшого видужання дівчинці потрібно оперативне втручання.

Надіслати кошти можна на банківський рахунок:

4149 4991 3410 0120, Ольга Грушевська.

Читайте також:

Можливо зацікавить