Маман із тіктоку: актриса з маленькою донечкою із Луцька збирають мільйони переглядів у соцмережі

Маман із тіктоку: актриса з маленькою донечкою із Луцька збирають мільйони переглядів у соцмережі

Актриса з Луцька Ангеліна Платко знімає відео зі своєю дев'ятимісячною донечкою Мією у тікток. Відео постійно потрапляють у рекомендації, наразі на сторінці - понад 54 тисячі підписників. 

Відео сім’ї набирають декілька тисяч переглядів, а деякі – декілька мільйонів!

Найбільше переглядів набирають жартівливі відео, де блогерка знімає на камеру процес годування малечі і додає свою оригінальну озвучку.

«Зараз вам покажу, підписники, як мене годують у цьому домі. Це я так довго чекаю свою маман, сама себе веселю. Нарешті прийшла, що ти там накуховарила? Так, хм, сумнівний смак, їжею це не назвеш. Що ти смієшся, собі б таке наготувала. Розкажи мені, дарагуша, на що ти витрачаєш мої 860 гривень? Сама собі протру стіл, бо, бачу, ти дуже в нас зайнята. А собаці ти теж готуєш сама? Бо тепер я розумію, чого вона така сумна», - така жартівлива озвучка в одному із перших відео з донечкою, яке миттєво «залетіло» у рекомендації тіктоку і набрало понад мільйон переглядів.

Нагадаємо, Ангеліні Платко 26 років, вона родом із Луцька. Дівчина - професійна акторка, встигла відзнятися у кількох фільмах. В тому числі — на ролі медсестри у серіалі «Жіночий лікар». У травні 2022 року у Луцькому пологовому будинку вона народила донечку Мію. 

Читайте також:

Можливо зацікавить