Марія Хурсенко зняла кліп, щоб врятувати дівчинку з Нововолинська

Марія Хурсенко зняла кліп, щоб врятувати дівчинку з Нововолинська

Лучанка Марія Хурсенко, в річницю смерті свого талановитого батька, презентувала кліп, в якому розповіла, як бути мамою під час війни. Неймовірна пісня, на слова В’ячеслава Хурсенка, «ожила» в межах соціального проєкту, де збирали гроші дівчинці з інвалідністю з Нововолинська.

Про це пишуть Волинські новини.

Співачка опублікувала відео на неймовірну пісню «Постели рушники». Кліп зняли в рамках соціального проєкту «Бути мамою під час війни». Він мав на меті - збір грошей на лікування дівчинці з інвалідністю з Нововолинська. Загалом, вдалося зібрати 16 тисяч гривень.

Автор слів - які лягли в основу композиції - батько артистки, покійний волинський співак, автор пісень «Соколята», «На острові чекання», «Сповідь» - В’ячеслав Хурсенко. 

Відео на композицію «Постели рушники» опублікували 8 вересня - в день смерті В’ячеслава Хурсенка. Режисерка відео - Анна Шклярук. Відеограф - Назар Дубина

«Ми втратили стабільність, але здобули дещо потужніше - віру та силу жити далі. Наші діти сьогодні - діти війни, тому так важливо дбати про їхній емоційний стан, дарувати їм спокій та комунікацію з друзями. Цьому і був присвячений соціальний проєкт «Бути мамою під час війни», який ми втілили в останній день літа. Наші сильні українські матусі знову показали велич свого серця, об’єднавшись для благої мети. На зніманнях зібрали гроші, які передали на допомогу дівчинці з інвалідністю Ангелінці», – вказано в описі кліпу на YouTube.

Можливо зацікавить