Машина на швидкості протаранила авто з дитиною і мамою: з'явилося відео масштабної аварії під Луцьком

Машина на швидкості протаранила авто з дитиною і мамою: з'явилося відео масштабної аварії під Луцьком

У понеділок, 13 лютого в селі Рованці Боратинської громади сталася масштабна аварія - позашляховик «Тойота» врізався у припарковані біля дороги автівки. 

Віталій, власник однієї із постраждалих машин розповідає, після такого свою «рено» вже не відремонтує, - йдеться у сюжеті 12 каналу

«Моя машина, думаю, ремонту не підлягає, бо там відбитий задній бампер і двері, машина зігнута повністю. В кузові дірки», - каже чоловік. 

В мережі також оприлюднили відео аварії. Відео - Волиньпост.

Віталій каже, залишив в машині дружину з дитиною та пішов поновити страховий поліс. Самого зіткнення, каже, не бачив, але добре почув удар. Після цього вийшов на вулицю подивитися, що сталося. 

«Я прийшов побачив, що моя машина розбита. За нею ще одна розбита машина. Дружина з дитиною в сльозах вже стояли на порозі в кафе дуже злякані. Далі приїхала поліція», - розповів водій. 

Не почути звук зіткнення, кажуть у придорожній крамницям було важко. 

Чорну «тойоту», як кажуть очевидці, на великій швидкості занесло на парковку. Автівка потрощила кущі біля дороги, протаранила автомобілі і біг-борд. На щастя, ніхто не постраждав. Батько Віталія Олександр переконаний, що після такого парковку мають огородити. 

У поліції розповіли подробиці автопригоди.

«Водій, імовірно, не впорався із керуванням, внаслідок чого злетів з дороги. Що і призвело до скоєння цього ДТП. На місці працювали співробітники групи реагування патрульної поліції. Водія освідували - він був тверезий на момент вчинення ДТП», - розповіли у поліції. 

Якщо буде доведено, що водій «тойоти» порушив правила дорожнього руху, йому, швидше за все, світить штраф 17 тисяч гривень. Окрім цього, кажуть у поліції, чоловік має відшкодувати збитки власникам понівечених автівок.

Читайте також:

Можливо зацікавить