Мати Ілона Маска знялася у вишиванці від українського дизайнера

Мати Ілона Маска знялася у вишиванці від українського дизайнера

Мати Ілона Маска, модель, дієтолог та письменниця Мей Маск поділилася новим відео, в якому підтримала Україну та українських дизайнерів.

Мей Маск знову підтримала Україну та українських дизайнерів. Вона поділилася відео, на якому позує у вишиванці від українського бренду Kris Maran. Це біла сукня, вишита у традиційному українському стилі з використанням червоних, чорних та сірих кольорів.

Мати Ілона Маска доповнила пост хештегом #StandByUkraine, який вона часто використовує в публікаціях, а також додала новий хештег #SupportUkrainianDesigners, в якому повідомляє, що підтримує українських дизайнерів.

Нагадаємо, від початку війни Мей Маск активно підтримує Україну у своїх соціальних мережах. Одним із способів підтримати країну, в якій вона видала свою книгу Жінка, яка має план, а також відвідала в листопаді 2021-го, стала для матері Ілона Маска підтримка українських дизайнерів. Протягом війни 73-річна модель одягає одяг українських брендів для інтерв'ю світовим ЗМІ, для зустрічей та для звичайних постів у Мережі.

Можливо зацікавить