Мати розбещувала та знімала порно з власною донькою

Мати розбещувала та знімала порно з власною донькою

У Черкасах мати розбещувала власну доньку. Потім відзнятий матеріал жінка продавала.  Відтак, їй призначили покарання у вигляді 8 років позбавлення волі

.

Про це повідомили в  Офісі Генерального прокурора України.

 Правоохоронці довели, що з 2019 року мати розбещувала власну малолітню доньку. Жінка примушувала її до участі у створенні дитячої порнографії. Потім вона продавала виготовлені матеріали за гроші.

«Також доведено, що засуджена неодноразово передавала доньку для виготовлення порнографічного контенту дорослому чоловіку. В такий спосіб хотіла збагатитися за рахунок малолітньої дитини. На підставі вироку суду відомості щодо жінки будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх осіб», - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

  • У США суд визнав винною 28-річнужительку Міннесоти Джуліссу Талер у жорстокому вбивстві свого шестирічного сина, тому що він не хотів спати.
  • У Подільську, що в Одеській області, поліцейські затримали 38-річну жительку міста за підозрою у вбивстві матері. Вона розповіла, що повернувшись додому, знайшла свою стареньку матір без ознак життя.  

Можливо зацікавить